Harry nagyon rosszul érzi magát

Úgy tűnik, nem valami jó a helyzet…

Harry nagyon rosszul érzi magát

Már több, mint 3 hónap telt el, mióta Harry és Meghan bejelentték, hogy visszalépnek a királyi kötelezettségeiktől, és végleg Kanadába költöznek kisfiukkal, Archie-val. Kanada végül nem tartott túl sokáig, a pár ugyanis hamar Hollywood felé vette az irányt, és a hideg északról pedig a napfényes Los Angelesbe cuccoltak át.

Azóta már elvégezték az utolsó munkáikat is, mint royal pár, ami ráadásul nagyon kínosra sikeredett, hála annak, hogy Harry és Vilmos viszonya feltűnően feszültebb, mint bármikor. Arról már nem is beszélve, hogy Katalin szó szerint semmibe vette az egyik közös eseményen integető Meghant. Kínos, ugye?

Arra viszont egyikük sem számított, hogy a koronavírus lecsap a világra, Károly herceg betig megbetegszik. És bár szerencsére Vilmos és Harry édesapja már jobban van, Vilmos állítólag most mérgesebb Harryre, mint valaha, amiért nincs a családja mellett ezekben a nehéz időkben.

Ezek után viszont senki ne gondolja, hogy Harrynek könnyű most, hiszen az Entertainment Tonight forrása szerint az egykori herceg jelenleg nagyon rosszul érzi magát a történtek miatt, és jobban hiányzik neki a családja, mint eddig bármikor.

A royal szappanopera egyelőre egyre szomorúbb fordulatot vesz, vajon mi lesz ennek a vége így?

Még több

Sztárhírek