Miley Cyrus és pasija megható dologra szánták el magukat

Most kivételesen nem intim részletekkel sokkolják a fanokat.

Miley Cyrus és pasija megható dologra szánták el magukat

Miley Cyrus az egyik legmegosztóbb előadó az egész sztárvilágban. Mióta elvált Liam Hemsworth-től egy évnyi házasság után, leginkább botrányaitól hangos a sajtó. A szakítás után szinte azonnal összejött Brody Jenner exfeleségével, akit pár hét után már dobott is, hiszen szerelmes lett a szintén énekes Cody Simpsonba.

Meglepő módon Codyval már több, mint fél éve tart a rózsaszín köd, és hogy ezt honnan tudni? A sztárpár szó szerint MINDEN pikáns és intim részletet megoszt a kapcsolatukról, legyen az meztelenkedés vagy egy pattanás kinyomása. Mindezek ellenére azonban látszódik, hogy nem szabad ítélkezni valakiről anélkül, hogy ne ismernénk, hiszen Miley hihetetetlenűl jószívű, amit most ismét bebizonyított.

Az énekesnő és pasija ugyanis több, mint 120 adag taco-t szállított ki a Tarzana Egészségügyi Központ dolgozóinak, ráadásul minden egyes papírzacskóra kézzel írtak egy-egy cuki köszönetmondó üzenetet, hát nem édesek?

Cody ráadásul még egy Insta-posztban is írt pár megható gondolatot a dologgal kapcsolatban:

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy korunk valódi legendái a gyógyításnak és a járvány leküzdésének szentelték az életüket! Mutassátok ki ti is a szereteteteket a közösségeteknek!”

Még több

Sztárhírek