Saját rajongóját fojtogatta a Harry Potter sztárja

Ezra Miller konkrétan az utcán fojtogatta egy rajongóját. Valószínűleg lőttek a karrierjének.

Saját rajongóját fojtogatta a Harry Potter sztárja

Kifejezetten sokkoló videó került elő Ezra Millerről, amint egy rajongóját fojtogatja a nyílt utcán, méghozzá többek szeme láttára. A videót már törölték Twitterről, de nyilván többen is lementették és megosztották azóta újra. Úgy tudni, a felvételt az érintett rajongó ismerőse vette fel, mert akkor még nem gondolta, hogy a helyzet hamar el fog durvulni.

A felvételen hallani, hogy Ezra azt kérdezgeti a lánytól, hogy az akar-e verekedni, majd egy hirtelen mozdulattal torkon ragadja, és lenyomja a földre. A videózó srác ekkor kapcsolja ki a kamerát és avatkozik közbe.

Úgy tudni, hogy a színész a sebeit mutogatta a rajongójának – az nem derült ki, hogyan jutottak idáig – a lány pedig viccesen megjegyezte, hogy egy verekedésben simán legyőzné a színészt, mire Ezra a fent is látottakat tette. Ezek már a twitteres kommentekből derültek ki, szóval simán lehet, hogy az egész csak egy találgatás. Mindenesetre bármin is húzta fel magát a színész, nem biztos, hogy ez volt a legjobb reakció, sőt egészen nagy az esély rá, hogy emiatt lőttek az egész karrierjének.

Ezra Miller először a Harry Potter-előzményben, A legendás állatok és megfigyelésük című filmben szerepelt, majd ő lett Flash az Igazság ligájában. Az IMDb szerint két év múlva saját filmje is lesz, de elképzelhető, hogy ezek után meggondolják magukat a készítők és kifarolnak a projektből.

Még több

Sztárhírek