Tom Holland szakított a barátnőjével, akiről nem is tudtad, hogy létezik

Erre senki sem számított!

Tom Holland szakított a barátnőjével, akiről nem is tudtad, hogy létezik

Tom Holland a Marvel filmek cuki Pókembere, a filmek megjelenése óta milliónyi tinilány szívét rabolta el. Sokan nagyon sokáig abban reménykedtek, hogy a Pókember filmek álompárja, Zendaya és Tom az életben is egymásra talál majd, ám ez sajnos nem így lett.

Hiszen Zendaya már hónapok óta egy párt alkot a szintén színész Jacob Elordival. Akivel igaz, hogy sokáig titkolták a kapcsolatukat, de a lesifotósok hada őket is lebuktatták. Na, de mi a helyzet Tommal? A hírek szerint a sztárpasi szívét már tavaly júniusban elrabolta egy ismeretlen szőke lány.

Amikor a rajongók megtudták, hogy Tom többé már nem szingli, szinte minden fan egy emberként tiltakozott a kapcsolat ellen. Talán ezért is döntöttek úgy, hogy minél kevesebbet osztanak meg a magánéletükről, annál jobb.

A pár azonban egy Tomhoz közel álló forrás szerint, kevesebb mint egy év együtt járás után szakítottak:

„Tom és Olivia a mai napig közel állnak egymáshoz, de nem régen úgy döntöttek, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha barátokként folytatják tovább a dolgokat – árulta el a forrás.

Az is kiderült, hogy Tom és Olivia családja évekig nagyon jó barátok voltak, így lettek gyerekkori barátokból évekkel később szerelmespár.

Szerinted jó, vagy rossz hír, hogy Tom újra szingli?

Még több

Sztárhírek