Elképesztő dolog derült ki Jennifer Lopez vőlegényéről

Készülj, mert le fogsz döbbenni!

Elképesztő dolog derült ki Jennifer Lopez vőlegényéről

Emlékszel még, mikor kiderült, hogy Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűje 1 MILLIÓ DOLLÁRBA került? Ugye te is teljesen ledöbbentél rajta? Ezzel így volt az egész világ, de ha megtudod, hogy ez igaziból mennyire terhelte meg a pasija pénztárcáját, akkor még jobban le fogsz sokkolódni!

De kezdjük a legelején! Alex Rodriguez profi baseball játékosként tevékenykedett, egészen 2017-ig, amíg vissza nem vonult, az amerikai Cosmo pedig úgy döntött, hogy utánajár, hogy ezidő alatt mennyi zsetont is sikerült összegyűjtenie a sportoló srácnak.

via GIPHY

Emlékszel még, hogy 17 évesen mennyi pénzed volt? Igen, a kis zsebpénzed kívül, amit a szüleidtől kaptál, valószínűleg semmi, ugye? Nyugi, ezzel a legtöbben így vagyunk. Kivéve Alex, aki 17 évesen írta alá az első 1 millió dolláros szerződését a Seattle Mariners csapatánál, amihez ráadásul kapott egy plusz 1 millió dolláros bónuszkát is. Nem, nem olvastad félre, ez 17 éves korában volt.

via GIPHY

Alig 6 évvel később a sportoló átigazolt a Texas Rangershöz, ahol – most kapaszkodj – 252 millió dolláros szerződést írt alá. Ha pedig azt hiszed, hogy ezt már nem lehet felülmúlni, akkor tévedsz, mert 2004-ben átcuccolt a New Yankee csapatához 275 millió dollárért, amihez járt egy laza 30 millió dolláros bónusz is.

via GIPHY

Ezek után már nem is olyan nagy dolog JLo 1 millió dolláros eljegyzési gyűrű, ugye?

Még több

Sztárhírek