Ez az első celebházasság, amit tönkretett a karantén?

A pletykák szerint áldozatul esett az első sztárpár a karanténnak…

Ez az első celebházasság, amit tönkretett a karantén?

Az összezártság nem könnyű, ezt pedig most már az egész világ tudja lassan egy teljes hónapja. Az önkéntes karantén szuper dolog a koronavírus elleni küzdelmet tekintve, a kapcsolatokat viszont eléggé meg tudja viselni. Ha külön karanténoztok, akkor azért, ha együtt, akkor azért. 

És hát ez a kényszerű összezártság az alapból törékeny hollywoodi párokat sem kíméli. A Heat magazin szerint az első sztárok, akik áldozatul estek a karanténnak, az Gwyneth Paltrow és férje, Brad Falchuk. Gwynethék házassága amúgy is elég szokatlan, mivel az esküvő után egy csomó ideig nem is éltek együtt, így az összeköltözés csak alig fél éve történt meg. Ebből váltani a kijárási tilalomra pedig érthetően nehéz.

Az újságnak nyilatkozó forrás elmondása alapján pont ez a szitu: „Gwyn egyszerűen nincs hozzászokva, hogy nem az övé az egész ház. Úgyhogy Brad egyre jobban idegesíti. Nyilván szeretik egymást, de néha nagyon nehéz nekik.” 

A cikk a színésznő legutóbbi nyilatkozatára is visszautalt, amikor a sztár arról beszélt, hogy még az összeköltözés után is igyekszik tartani a távolságot„Szerintem egyértelműen segít megtartani a titokzatosságot és azt az érzést, hogy mindenkinek megvan a saját élete. Ezt próbálom valamennyire továbbra is tartani, most hogy összeköltözünk” – magyarázta akkor. Ezt viszont most nyilván szinte a lehetetlennel egyenlő betartani.

De szerencsére úgy néz ki, azért nem annyira vészes a helyzet: Gwyneth legutóbbi, a Goop nevű weboldalára feltöltött videója ugyanis erről árulkodik. Ő és Brad egy intimitási tanárral beszélgettek, amiben szó volt a párokat érintő kihívásokról a koronavírus idején. „Szerencsések vagyunk, hogy nagyon stabil a kapcsolatunk”– mondta Gwyn, ezzel végül is megcáfolva a Heat magazin értesüléseit.

Még több

Sztárhírek