Puskás Peti szerelmes dalt írt Dallos Bogiról

Dobj félre mindent, megérkezett a karantén időszak legromantikusabb dala!

Puskás Peti szerelmes dalt írt Dallos Bogiról

„Gyere maradjunk most otthon, mást úgy sem tehetnénk” – énekli Puskás Peti legújabb szóló dalában (Pont ilyen lányra vártam), ami már most besöpörte a karantén időszak legédesebb romantikus vallomásának járó díjat.

„Sokan hiányolták, hogy nem beszélünk a kapcsolatunkról, kevés nyilatkozatot adunk, de azt gondolom, hogy rám a karantén helyzet inspirálóan hatott: rengeteg dal születik, igyekszem kreatívan és produktívan tölteni a nyakamba zúdult szabadidőt. Ezzel a dallal szerettem volna kifejezni, hogy a jelenlegi helyzet csak még jobban elmélyítette az érzéseinket” – mesélte Peti, aki még az X-Faktor válogatója során figyelt fel csinos mentortársára, Dallos Bogira.

A dalhoz egyébként klip is készült, aminek az a különlegessége, hogy Peti és Bogi voltak egymás operatőrei, ráadásul a lehető legkreatívabban közelítették meg a karantén helyzetet. Persze azért azt is kihasználták, hogy év elején Balin pihentek rá a tavalyi, nagyon pörgős évre, ahol rengeteg felvételt készítettek – ezek pedig szintén helyet kaptak a klipben. De nem is húzzuk tovább az idődet, hallgasd meg a tavasz magasan megcukibb dalát, és csekkold hozzá az igazi Stranger Things-retro életérzésű klipet.

Még több

Sztárhírek