Tóth Gabi zseniálisan vágott vissza a trolloknak

Ritkán látni smink nélkül, de a fotója most tökéletesen kiegészítette az üzenetét.

Tóth Gabi zseniálisan vágott vissza a trolloknak

Az élet nem áll meg a karantén idején sem, a TV csatornáknak pedig gyorsan kellett reagálniuk a kialakult helyzetre: így született meg például a TV #maradjotthon reality műsora, amiben többek között Tóth Gabi is szerepel.

Nyilván a magas minőséghez szokott nézőknek még szokniuk kell a home made feelinget (nem árt, ha gyorsan felveszik a tempót, mert hamarosan érkezik az első online tehetségkutató is), így elég komolyan beleálltak az énekesnőbe a közösségi oldalakon.

Persze Gabit sem kell félteni, aki keményen vágott vissza a trolloknak, sorai viszont nagyon sok nő számára lehetnek inspirálóak, aki úgy érzi, ebben az időszakban nem elég nőies, esetleg hozzá hasonlóan rosszindulatú megjegyzések kereszttüzébe került.

„Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam, hogy aztán továbbküldhessék a barinőjüknek.. A legőszintébb szívvel és elmével mondom: NEM ÉRDEKEL ÉS NEM RAGAD MEG BENNEM EGY PILLANATRA SEM! olyan mély lelki fejlődésen mentem keresztül az elmúlt időkben, hogy ezek a felgszínen történő önmarcangolások gyökerestül szakadtak ki belőlem! Életemben nem voltam ilyen boldog! Életemben nem szeretett így senki mint az én csodálatos férjem @gabor.krausz minden porcikám szeretve van nap mint nap! Amikor tükörbe nézek hálát érzek! Leírhatatlan ez a szabadság amit az elfogadás ereje ad! Minden nőnek aki bizonytalan , vagy bármikor gúny tárgyává vált üzenem, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK! Én tudom, hogy azok akik kárörvendően csámcsognak egymás között azok nagyon bizonytalanok és elveszettek! Ezért van szüksége ezeknek az embereknek a gúnyra! Mert a te vagy én hiányom erőt ad nekik! Mert ők félnek! Segítsük ezeket az embereket az önazonosság erejével! Nagy szükségük van a kifotózott képkockáinkra nekik.” – írja Gabi, mi pedig minden sorával tökéletesen egyetértünk!

Még több

Sztárhírek