Újabb részletek derültek ki Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolatáról

Egy közös barátjuk pletykált róluk.

Újabb részletek derültek ki Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolatáról

Biztosan te is emlékszel még, hogy a 2019-es év gyakorlatilag Jennifer Anistonról és Brad Pittről szólt, vagyis arról a folyamatos találgatásról, hogy vajon milyen kapcsolat lehet az egykori házaspár között. Persze, a két sztár is bőven adott okokat a találgatásokra. Az idei SAG Awards díjátadón például látványos ölelkezésbe kezdtek, Brad pedig alig akarta elengedni exe kezét.

A koronavírus-járvány betörése óta viszont érthető módon lecsillapodtak a kedélyek, és egy ideje a két sztár sem mutatkozott együtt. Ám ha ők nem is csöpögtetnek nekünk infókat a kapcsolatukról, itt vannak a közös ismerőseik, akik szerencsére helyettük is szívesen beszélnek.

A minap például Melissa Etheridge énekesnő egy online interjúban beszélt a két sztár kapcsolatáról. Melissaról azt kell tudni, hogy Bradnek és Jennek is jó barátja, olyannyira, hogy anno ő énekelt a pár esküvőjén.

Melissa ezt mondta a műsorban:

„Ó, tudod mit? Imádtam Bradet és Jent együtt, gyönyörűek voltak. Hiszem, hogy mindig barátok maradnak, ők két nagyon különleges ember, akik bármivel képesek megbirkózni. Remélem, a barátságuk örökké fog tartani.”

Bár Melissa kizárólag barátságról beszélt, a fanok valószínűleg továbbra is reménykednek majd, hogy a pár között ennél egy kicsit több is kialakulhat…

Még több

Sztárhírek