Lady Gaga máris anya akar lenni

Házasságra és gyerekre vágyik!

Lady Gaga máris anya akar lenni

Lady Gaga pár hónapja alkot egy párt Michael Polanskyval, akivel szilveszterkor láthattuk együtt először. Akkor ugyanis csókolózás közben néhány lesifotós lencsevégre kapta őket, a képek pedig azonnal végigszántottak a neten. Február elején az énekesnő is felvállalta a románcot, ugyanis Instán osztott meg néhány olyan fotót, amin szerelmével ölelkezik.

Gagát most az amerikai InStyle magazin kérte fel a címlapjára, és készített vele egy mélyinterjút is. Az énekesnő többek között azt is elárulta, nagyon várja, hogy anya lehessen: „Azt mondhatom, hogy nagyon izgatott vagyok. Várom, hogy anya legyek. Nem elképesztő, hogy mire vagyunk képesek? Bent tudunk tartani egy embert, és táplálni tudjuk. Aztán mikor megszületik, a mi dolgunk, hogy életben tartsuk. Ez olyan vicces, mert nálam mindenki a házamon kívül dolgozik, és amikor bejönnek, mindig azt mondom nekik, hogy üdvözöllek az anyaméhben.”

A sztár azt is hozzátette, hogy szeretne férjhez menni, még több zenét szerezni és filmekben játszani. Lehet, ha elég komolyra fordulnak a dolgok Lady Gaga és Michael között, akkor nemsokára akár lánykérésre is sor kerülhet! Az énekesnő egyébként nemrég elég közel volt ahhoz, hogy férjhez menjen, hiszen előző szereleme, Christiano Carino eljegyezte. A kapcsolatnak viszont véget vetett a férfi túlzott féltékenykedése…

Még több

Sztárhírek