A nap legcukibb pillanata, ahogy Brad Pitt elérzékenyül

Eddig is imádtuk Bradet, ezután még jobban fogjuk!

A nap legcukibb pillanata, ahogy Brad Pitt elérzékenyül

Brad Pitt egyik legjobb barátja Jean Black sminkmester, akivel rendszeresen dolgoznak együtt a forgatások alkalmával. A színészt nemrég felkérték, hogy szerepeljen a HGTV műsorában – a Property Brothersben – aminek lényege, hogy házakat alakítanak át, míg a tulajdonosok elutaznak. Ennek van egy olyan verziója, amikor a műsorvezetők egy sztár segítségével teszik mindezt. Brad fel is tűnik egy epizódban, és meglepi Jeant egy szuper felújítással. A színész azt is elárulja a műsorban, hogy Jeanre mindig úgy tekintett, mintha a családja része lenne.

A sztár egyébként tényleg baltát ragad és nekiesik vele néhány falnak a műsorban, tehát nemcsak úgy tesz, mintha segítene. A testvérpár elárulta, hogy Brad nagyon élvezte a forgatást, és annyira szerényen viselkedett végig, hogy öröm volt vele dolgozni: „A legvégére minden egyes ember nevét tudta, aki a produkción dolgozott. Mindenkire emlékezett, és szerette volna tudatni velük, hogy nagyon hálás, amiért ez létrejöhetett. Igazi úriember volt, a szó minden értelmében!”

Ha ez nem lenne elég, Instára felkerült a műsor előzetese, amiben megmutatják a pillanatot, amikor Brad és Jean találkozik a felújítás után. A sztár teljesen elérzékenyülve öleli meg a barátját és azt mondja neki, hogy szereti. Hát nem szívfacsaróan cuki?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HGTV (@hgtv) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2020, időpont: 4:05 (PDT időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek