Harry hercegnek mégsem olyan könnyű az új élete?

Egy közeli barátja árulta el, hogyan érzi magát igazából Harry Los Angelesben.

Harry hercegnek mégsem olyan könnyű az új élete?

Miután Harry és Meghan végleg kiléptek a királyi családból, Kanadából Los Angelesbe költöztek, ami úgy néz ki, a végleges otthonuk marad. Első ránézésre szuperül sikerült Megék terve, ám már jó néhány pletyka felröppent arról, hogy az igazság nagyon más: egyes értesülések szerint Harrynek nagyon hiányzik a családja és nem érzi magát túl jól. 

Ezt pedig most Harry egyik közeli barátja, a kutató, Dr. Jane Goodall is megerősítette! Ex-Sussexék egyébként olyan jó kapcsolatot ápolnak a tudóssal, hogy tavaly vendégül látták őt korábbi otthonukban, a Frogmore Cottage-ban, illetve Dr. Goodall szerint ő volt az egyik első ember a családon kívül, aki megfoghatta Archie-t. A kutató mindenki máshoz hasonlóan éppen önkéntes karanténban van, innen beszélgetett a Radio Timesszal Harryről.

„Nem tudom, hogyan fog alakulni a karrierje, de ettől még tartjuk a kapcsolatot. Szerintem egy kicsit nehéznek érzi most az életét”– mesélte, és azt is hozzátette, hogy őt nem igazán érte váratlanul a Megxit híre. Ugyanis az ex-herceg már hónapokkal korábban utalt arra, hogy ki szeretnének lépni a királyi családból. „Megmutattam Archie-nak, hogyan kell úgy integetni, mint a királynő, mert azt gondoltam, ezt úgyis meg kell majd tanulnia. Mire Harry azt felelte, hogy nem lesz rá szüksége, mert nem akarja, hogy Archie így nőjön fel.”

Szóval úgy tűnik, mégsem volt annyira elhamarkodott döntés ez Harryék részéről, még akkor sem, ha a volt herceg most talán kissé megbánta. Hiszen távol van a családjától, a koronavírussal fertőzött apjától, így nem lenne meglepő, ha lenne némi bűntudata…

Még több

Sztárhírek