Most komolyan ezt a celeb-otthont vette meg Harry és Meghan?

Érdekes választás lenne.

Most komolyan ezt a celeb-otthont vette meg Harry és Meghan?

Ahogy mindenki más, úgy jelenleg Meghan és Harry is önkéntes karanténban vannak, valahol Los Angelesben. A városban egyelőre csak bérlik a házukat, de a hírek szerint már nem sokáig: a pár LA Malibu részén szeretné megvenni a végleges otthonát. Most pedig arról is felröppentek pletykák, hogy már ki is nézték a jövendőbeli birtokukat, amit egy hollywoodi sztártól vennének meg.

A híresztelés egy Insta poszt miatt kelt szárnyra, amit egy ingatlanügynök rakott ki: „hatalmas hír: Harry herceg és Meghan Mel Gibson házát vásárolják meg!”– írta. Csakhogy, amint a The Sun felkereste az illetőt, hogy az értesüléseiről érdeklődjön, az ingatlanos azonnal törölte a posztot. Ettől pedig elég fake news-szagúvá válik a dolog, nem igaz?

Így nem is csoda, hogy totál ellentmondásos infók érkeztek az üggyel kapcsolatban. Néhányan azt állítják, hogy Harryéknek Mel Gibson otthonára fáj a foguk, mások viszont erősen kételkednek a dologban. „Jó helyen tapogatóztok, de ennél többet nem mondhatok a titoktartási szerződés miatt”– mondta a The Sunnak végül egy másik forrás, aki szerint a színész már el is adta Meghanéknek a birtokát. De ugyanúgy ennek a magazinnak jelentette ki egy másik, „Harryhez és Meghez közeli” informátor, hogy semmi nem igaz az egészből”. A TMZ pedig szintén úgy tudja, hogy bár valaki megvette Mel Gibson házát, de nem ex-Sussexék voltak a vásárlók.

Hogy még tovább bonyolítsuk az ügyet: korábban már arról is szó volt, hogy Meghan és Harry a Beckham-család szomszédságába költözik, méghozzá egy brit kézben lévő birtokra…

Szerinted végül hol fog megállapodni az egykori hercegi pár?

Még több

Sztárhírek