Nem hiszed el, melyik férfi sztárért rajong Katalin hercegné!

Annyit súgunk, hogy az egész királyi család kedveli őt.

Nem hiszed el, melyik férfi sztárért rajong Katalin hercegné!

Nehéz elhinni, hogy még a királyi család egy tagját is képes zavarba hozni egy-egy híresség, pedig képzeld, ők is épp úgy reagálnak, amikor egy kedvencükkel találkoznak, mint te! Legalábbis Katalin hercegné biztosan.

Katalin és Vilmos nemrég Zoomon beszélgettek egy általános iskola diákjaival és tanáraival, ekkor árulta el a hercegné, melyik sztárért rajong. A gyerekek ugyanis megkérdezték a hercegi párt, melyik hírességgel volt a legjobb találkozni élőben. A videóhívást szervező Anita Ghidotti pedig most megosztotta Katalin válaszát, amivel tuti, te is egyetértesz: „a hercegné és György herceg mostanában David Attenborough sorozatait nézik, mint a Kék bolygó, így őt mondaná Katalin.”

Kate és Sir David már persze jó néhány alkalommal találkoztak egymással. Először a Természettudományi Múzeum Alive 3D kiállításának bemutatóján 2013-ban, legutóbb pedig tavaly szeptemberben a sarkvidéki kutatóhajó elnevezésekor. Ami amúgy az RRS Sir David Attenborough nevet kapta. Azért elég menő lehet, ha valakiről hajót neveznek el, nem?

De nemcsak Katalin, Vilmos is odáig van a természettudósért, olyannyira, hogy „nemzeti kincs”-nek nevezte őt. Erzsébet királynő pedig még dolgozott is vele! A Zöld bolygó című dokumentumfilmben Sir David és a királynő a Buckingham palota kertjében sétálgattak és az őket körülvevő virágokról, növényekről beszélgettek.

Egyetértesz Katalin választásával?

Még több

Sztárhírek