Tóth Gabi őszintén mesélt a betegségéről

Az énekesnő élete legrosszabb időszakáról árult el megdöbbentő dolgokat.

Tóth Gabi őszintén mesélt a betegségéről

Tóth Gabi több mint 10 évvel ezelőtt egy nagyon félelmetes időszakon esett át. Az orvosok egy hatalmas cisztát találtak a hasában, amit azonnal meg kellett műteniük.

„2006-ban az alhasamban iszonyú erős fájdalmat éreztem. Egyre durvábbak lettek ezek a fájások. Hajnali egy óra volt, amikor hívtam a mentőket. (…) A nőgyógyász megvizsgált, és közölte, hogy azonnal elaltat, mert folyadékot lát a hasamban. Kiderült, hogy 3 liter vérrel a hasüregemben mászkáltam órák óta. Egy focilabda méretű ciszta robbant szét a petefészkemen, és a benne lévő savó már órák óta marta a szerveimet. Az orvosnak olyan gyorsan kellett cselekedni, hogy az altató hatóidejét sem változtatták meg, így műtét közben felébredtem. A műtét végül 4 órásra sikeredett, és amikor magamhoz tértem, a doki ott ült az ágyam szélén és fogta a kezemet” – olvasható Gabi cikkében a csalad.hu-n.

Sőt, a műtétje után az orvosok azt mondták neki, hogy természetes úton sosem lehet majd gyereke a nagymértékben sérült szövetek miatt. Az énekesnő ekkor csupán 18 éves volt. A felépülése közel négy évig tartott, ami alatt a poklok poklát kellett átélnie. Az akkori párja nemhogy megcsalta, de a menedzsmentje is felmondott neki, így az egész életét teljesen újra kellett kezdenie.

Orvosi csodaként élte meg azt, hogy mostani párjától, Krausz Gábor mesterséftől gyermeke születhetett, hiszen hivatalos papírja is volt a meddőségéről.

„Az orvosom nem engedte, hogy természetes úton szüljem meg a babát. Ahogy közeledett az időpont, elhatalmasodott rajtam a pánik. (…) Éreztem, hogy ezt már nem csak magamért kell kibírnom. Már egy másik életért is felelős vagyok!”árulta el Hannaróza születéséről.

Még több

Sztárhírek