Újabb titok derült ki Meghan kapcsolatairól

A Buckingham-palotában finoman szólva sem voltak elragadtatva tőle.

Újabb titok derült ki Meghan kapcsolatairól

Néhány hónapja még ő volt az angol királyi család abszolút körülrajongott tagja, januári döntésük után viszont, miszerint szakítanak a royalokkal, és nem kérnek többet a királyi család kötelezettségeiből, gyorsan népszerűtlenné tették Meghant. És nem csak Angliában, Kanadában sem fogadták kifejezetten szívesen (még petíciót is indítottak, hogy ne a kanadaiaknak kelljen állniuk a pár biztonságát fedező költségeket).

Ahogy Anglia legbefolyásosabb családjának tagjaival sem volt felhőtlen a kapcsolata. Most pedig arról is újabb részletek derültek ki, mit gondoltak Meghanról a palota dolgozói. Camilla Tominey kifejtette a The New Yorker magazinnak, hogy eleinte igazi kedvencnek számított a személyzet körében, ami sajnos nagyon hamar átfordult ellenérzéssé…

Állítólag pont azt utálták meg az ex-hercegnében, amit a média annyira imádott benne: hogy ragyogó, sztárfellépése van, és feminista nézeteket vall. Egy idő után viszont elkezdték sérelmezni, amiért képtelen tiszteletben tartani a királyi család hagyományait, nem tud és nem is akar hierarchiában gondolkodni, sőt a személyzettel kapcsolatos íratlan szabályokat sem tartja be.

Még több

Sztárhírek