Amy Schumer megváltoztatta a fia nevét, és az okától eldobod az agyad

Nagyon durva az indok!

Amy Schumer megváltoztatta a fia nevét, és az okától eldobod az agyad

Amy Schumer, az amerikai stand-up komika és férje, Chris Fisvher sztárséf közös gyereke már majdnem egy éves, de a sztárpár csak most jött rá, hogy a fiúknak választott név nem fog beválni hosszútávon.

Amy és Chris a fiúkat Gene Attell Fischer névre keresztelték, melyet ha hangosan kiejtesz angolul, kísértetesen hasonlít a „genital” szóra, vagyis magyarul a nemi szervre. Ezek után már nem is csodálkozunk, hogy megváltoztatták a nevét, de azért az elég furcsa, hogy ehhez az észrevételhez majdnem egy évnek kellett eltelnie.

View this post on Instagram

11 months and sneaky as hell

A post shared by @ amyschumer on

A sztárcsajszi a podcastjában, a 3 Girls, 1 Keith-ben árulta el a nagyvilágnak a változtatásokat. „Tudtátok, hogy Gene, a babánk neve már hivatalosan megváltozott? Most már Gene David Fischer-nek hívják. Az eredeti név Gene Attell Fischer volt, de aztán rájöttünk, hogy véletlenül genitáliának neveztük el a fiunkat.”

Claudia O’Doherty a podcast egyik vendége, rögtön rákontrázott, hogy ő már egy ideje sejtette, hogy ez a név lehet nem a legjobb választás volt.

„Anyukám rögtön mondta, amikor meghallotta, hogy hogy neveztétek el a fiútokat, hogy úgy hangzik, mintha genitaliát mondanál. Milyen igaza volt!” – tette hozzá viccesen. A kérdés már csak az, hogy ők ennyire korán tudták, akkor miért nem árulták el Amynek az egészet?

Szerinted is jobb lett a kisfiuk új neve?

Még több

Sztárhírek