Elárverezték Diana hercegnő egyik legkedvesebb emlékét

Egy levélről van szó!

Elárverezték Diana hercegnő egyik legkedvesebb emlékét

Diana hercegnő 1989 június 21-én levelet írt Vilmos 7. szülinapja kapcsán, és erre a személyes üzenetre pénzért cserébe most bárki lecsaphat. A levelet George Plumb őrmesternek címezte a Scotland Yardra, hogy megköszönje a látványos motoros bemutatót, amit a fia bulijára szervezett:

„Kedves Plumb úr, kedves volt Öntől és a csapatától, hogy részt vettek Vilmos születésnapi partiján. El sem tudom mondani, milyen örömöt okozott a bemutatójuk a gyerekeknek és az anyukáiknak. Tudom, mennyire elfoglaltak jelen pillanatban, így aztán még többet jelent, hogy a motoros csapatával együtt itt tudtak lenni az eseményen. Meleg szívvel köszönünk mindent. Tisztelettel: Diana, Vilmos, Harry” – írta Diana a levélben.

A kedves üzenet mindenkit emlékeztet arra, hogy miért is hívják Dianát a szívek királynőjének, és miért is rajonganak annyian a hercegnőért még több mint 20 évvel a tragikus halála után is. A hard core fanok április 23-án lecsaphatnak majd a kézzel írt levélre, aminek 8 ezer font (3,2 millió forint) kezdőlicitet állapítottak meg. Vajon mennyiért fog majd ténylegesen elkelni azok után, hogy az egyik kedvenc estélyi ruhája (amit csak Travolta-ruhának hívott) 40 millió forintot ért az új gazdájának?

Még több

Sztárhírek