Hailey Bieber őszintén mesélt ritka betegségéről

Nem csoda, ha még a betegség nevét sem hallottad…

Hailey Bieber őszintén mesélt ritka betegségéről

Első ránézésre Hailey Biebernek tökéletes az arcbőre, szinte teljesen hibátlan. Ám most kiderült, hogy ahogy mindenki más, neki is vannak gondjai a bőrével: neki ráadásul egyenesen egy totál ritka betegséggel kell megküzdenie!

Hailey nemrég egy interjújában árulta el, hogy perioriális dermatitisze van. Nem a te hibád, ha még sosem hallottad ezt a kifejezést, úgyhogy mondjuk is, pontosan mit jelent. Ez gyakorlatilag egy olyan betegség, ami a száj körül alakul ki, és általában fájdalmas kiütéssel, kipirosodással, van, hogy viszketéssel jár.

A periorális dermatitiszem miatt néhány sminktermék irritálja a bőröm, amitől szörnyű, viszkető kiütések jelennek meg a szám körül. Ezért próbálom kerülni az illatosított dolgokat, ami túl sok lenne a bőrömnek”– mesélt a nyilvánosságnak először a betegségéről.

Majd hozzátette, hogy modellként sajnos nem tudja állandóan befolyásolni, hogy mit is kennek az arcára, mivel rengeteg különböző sminkessel dolgozik. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, Hailey azt is elmondta, hogy a bőre állapotára óriási hatással van a fogamzásgátlója…ez ellen pedig ugyebár szintén nem tud túl sok mindent tenni.

Hailey emellett arról is beszélt, hogy nemcsak neki, de a férjének is van némi bőrparája. „Justinnak felnőttkori aknéja van. Úgyhogy edzés után, amikor megizzadt mindig áttörli tisztítókendővel az arcát.”

View this post on Instagram

My best friend

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Még több

Sztárhírek