Kylie Jenner botrányosan viselkedett műtéte után

Méghozzá a saját anyukájával!

Kylie Jenner botrányosan viselkedett műtéte után

Nyugi, nem most volt a műtét, és nem is életmentő beavatkozás volt. Kylie Jenneren szemműtétet hajtottak végre, ezt pedig a Kardashianok életéről szóló realityben láthattuk. Kylie a szemműtétjéről eddig egyébként nem sokat beszélt, Instagramján sem láthattunk utalást arra, hogy rosszul látna. Sőt, eddig talán szemüvegben sem mutatkozott soha. De nem is feltétlenül az a lényeg, hogy Kylie-nak milyen műtétje volt, hanem az, hogy utána ki ápolta és hogyan viselkedett.

Mert lehet, hogy egy milliárdos üzletasszonyról beszélünk, akinek gyereke, saját luxuskéglije és beauty-birodalma van, ennek ellenére még mindig szüksége van az anyukájára, ugyanis kiderült, hogy a műtét után nem más ápolta, mint Kris Jenner. De ezt ne úgy képzeld el, hogy néha segített neki. Nem. Kylie-nak konkrétan volt egy kis arany csengője, amivel állandóan magához hívta az anyját, mint valami szolgálólányt.

„Csak egy kis vizet szeretnék, jég nélkül, kevés citrommal” – hallható a videón, de anyja alig hagyta el a szobát, hogy hozza a vizet, Kylie ismét csengetett, hogy elmondja, most meg egy kis tacóra vágyik. És igen, Kris Jenner a citromos víz mellett gyorsan összerittyentett egy kis tacót is lányának, akit aztán megetetett, miközben az az ágyban feküdt. Na, hát ilyen az, amikor egy milliárdos felnőtt nő hirtelen újra kislány lesz.

Még több

Sztárhírek