Ryan Reynolds már megint hatalmasat trollkodott

A Hugh Jackman vs. Ryan Reynolds „háború” újabb fejezete következik.

Ryan Reynolds már megint hatalmasat trollkodott

Neked is Ryan Reynolds és Hugh Jackman bromance-e az egyik kedvenc sztárbarátságod? És nem azért, mert két dögös pasiról van szó (persze nyilván ez is közrejátszik), hanem mert elképesztően szórakoztató minden nyilvános kommunikációjuk.

A színészek ugyanis már évek óta folyamatosan szívják egymás vérét. Az egész még a 2016-os X-Men kezdetek: Farkas forgatásán kezdődött, amiben Ryan Deadpool egy kissé elfuserált verzióját alakította. A sztárok itt barátkoztak össze, és a film promótálása során érkeztek az első trollkodó kommentek Ryantől, amikre Hugh azonnal visszavágott.

Bár tavaly Ryan és Hugh hivatalosan is békét kötöttek, ez úgy tűnik, nem tartott sokáig. Most ugyanis (a szemtanúk nagy örömére) elérkezett a netes „háborújuknak” az újabb felvonása. Mindez egy ártatlan, sőt, irtó édes poszttal kezdődött, amit Hugh rakott ki az Instára a házassági évfordulója alkalmával.

„Az elmúlt 24 év volt életem legjobbja! És ahogy én látom, egyre csak jobbak leszünk. A lelkem minden részével szeretlek Debs. Boldog évfordulót”– írta a sztár a feleségével közös képe alá.

Ryan persze nem bírta ki, és azonnal troll-üzemmódba váltott. Úgyhogy csak egy egyszerű, de nagyszerű mondattal állt be a jókívánságokat üzenő kommentelők sorába: „tarts ki, Deb!” – ezzel biztosítva Hugh feleségét a támogatásáról. lol

Vajon Hugh mivel vág majd vissza Ryannek?

Még több

Sztárhírek