A Star Wars sztárja durván kiakadt a rajongókra

Daisy Ridley-nek elege lett.

A Star Wars sztárja durván kiakadt a rajongókra

Az új Star Wars-trilógia maradjunk annyiban, hogy még finoman szólva is megosztóra sikeredett. Ez pedig a leginkább az utolsó résznél, a Skywalker koránál csúcsosodott ki: volt, aki totálisan odáig volt érte, mások viszont nem tudták elégszer forgatni a szemüket néhány jelenet láttán.

És ez nemcsak az egyszeri mozinézőre, hanem a legnagyobb Star Wars-fanokra, és még a kritikusokra is igaz. (A filmkritikákat összegyűjtő oldalon, a Rotten Tomatoeson csak 52%-ot kapott a Skywalker kora.) Az új részek főszereplője, a Reyt alakító Daisy Ridley most megszólalt az új űrkalandok fogadtatásával kapcsolatban.

„Filmről filmre változott a helyzet igazából. 98%-ban csodálatos élmény volt, de az utolsó rész már trükkösebb. Nem volt túl jó a januárom. Fura volt, mert az elején csak a szeretetet tapasztaltam a rajongóktól, de miután kijött a Skywalker kora, azt kérdeztem, »hová tűnt a szeretet?«” – panaszkodott Daisy a DragCast nevű podcastben.

Azt is elmondta, hogy ők igazi lelkesedéssel forgatták az összes filmet, így az utolsót is. És éppen ezért fáj neki annyira a fanok negatív véleménye. „Nem jó érzés, amikor valami olyasminek vagy a része, ami ennyire fullon van szeretettel, majd az embereknek ennyire nem tetszik.”

A színésznő hozzátette, hogy még jobban megnehezíti a kritizálás kikerülését a social média, vagyis az, hogy mindenki kiírja a véleményét mindenről a netre. „Januárban nem tudtam úgy végiggörgetni a news feedemet, hogy ne jöjjön szembe valami Star Warsszal kapcsolatos poszt. Nagyon kiakasztó volt látni mindezt.” – mesélte Daisy, de azt azért még beszúrta az interjú végére, hogy ettől függetlenül nagyon büszke, hogy részese lehetett a jedik univerzumának.

Még több

Sztárhírek