Cameron Diaz először beszélt kislányáról és az anyaságról

Vajon mikor láthatunk újabb képeket a kis Raddixról?

Cameron Diaz először beszélt kislányáról és az anyaságról

Cameron Diaz sosem volt az a kitárulkozó típus. Mindig elkerülték a hatalmas botrányok, ez pedig nagy részben annak is köszönhető, hogy a magánéletét szigorúan óvta a sajtó előtt. Arról sem lehetett semmit tudni, hogy Cameron és Benji Madden gyereket terveznek, ezért is robbant szinte bombaként a hír, mikor a páros idén januárban bejelentette, hogy megszületett kislányuk, Raddix. A színésznő a a kicsi születése óta most először beszélt az anyasággal kapcsolatos érzéseiről.

A színésznő egy Instagram live műsoron keresztül beszélgetett a minap Katherine Powerrel, és az interjú során természetesen kitértek a kis Raddixra is.

„Az anyaság életem legjobb része. Imádok anya lenni. Annyira hálás vagyok és nagyon boldog, hogy mindezt Benjivel élhetem át. Életem legjobb időszaka, egészen nagyszerű” – áradozott Cameron, majd azt is elárulta, hogy a koronavírus-miatti házi karantén az ő életükön valójában nem sokat változtatott.

Egy újszülöttel egyébként is olyan, mintha karanténban élne az ember. Csak annyi a különbség, hogy a barátaim most egy ideig nem tudnak meglátogatni. Az életem az elmúlt hónapokban egyébként is sokkal csendesebb volt. De ez így szép, én szeretem a mi kis buborékunkat – tette hozzá.

A beszélgetés során természetesen Benjire is kitértek, akiről Cameron azt mondta, hogy fantasztikus apuka és, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy tőle született gyereke.

És hogy mikor láthatunk újabb képeket a kis Raddiról? Cameron erre is kiért, a válasznak pedig nem fogsz örülni. A színésznő hangsúlyozta, hogy Benjivel úgy döntöttek, hogy nem szeretnének lányukról több képet megosztani a közösségi médiában…. Ezt azért sajnáljuk.

Még több

Sztárhírek