Erzsébet lánya nagyon csúnyán beszólt Meghannek és Harrynek

Szerinte ez nem fog működni…

Erzsébet lánya nagyon csúnyán beszólt Meghannek és Harrynek

Jelenleg Harry és Meghan, valamint Vilmos és Katalin vannak leginkább reflektorfényben, de most Anna brit királyi hercegnő (Erzsébet lánya) is tett azért, hogy a középpontba kerüljön. Évtizedeken keresztül teljesített szolgálatot a család nevében, így tudja, hogyan működnek a royal dolgok, most pedig a fiatalabb generációknak üzent. A mondandója viszont inkább beszólásnak tűnik, mint tanácsnak…

Anna is tisztában van vele, hogy Meghan és Harry függetlenedett, és igyekszik teljesen másképp élni, mint a királyi család többi tagja. Így nem is lehetne ennél egyértelműbb, hogy kire utal Erzsébet lánya, amikor azt mondja a Vanity Fair vele készített interjújában, hogy „fiatalabb royaloknak vissza kellene térniük az alapokhoz.” Pontosabban így fogalmazott:

„Ne felejtsük el az alapokat. Nem hiszem, hogy a fiatalabb generáció érti, hogy mit csináltam régen. Nem igazán szoktunk visszatekinteni az előző generációra és azt mondani, hogy ’Ó, ezt te csináltad?’ vagy ’Te odamentél?’ Manapság inkább annyit mondanak, hogy ’Csináljuk új módszerrel.’ És én már azon a szinten vagyok, hogy azt mondanám nekik, hogy kérlek, ne találjátok fel újra a kereket. Mi már megtettük. Néhány dolog nem igazán működik közülük. Lehet, hogy vissza kell térnetek a gyökerekhez.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanity Fair (@vanityfair) által megosztott bejegyzés, Ápr 15., 2020, időpont: 4:00 (PDT időzóna szerint)

Valószínűleg vannak egy páran a családban, akik most hasonlóan gondolnak Meghanre és Harryre…

Még több

Sztárhírek