Hamarosan Tom Hardyval töltheted az estéidet!

Kedvenc pasid mesélni fog esténként, és bár nem feltétlenül te vagy a célközönség, biztosak vagyunk benne, hogy nézni fogod.

Hamarosan Tom Hardyval töltheted az estéidet!

Sokan már akkor szerelmesek voltak Tom Hardyba, amikor még csak egy-egy jelentéktelen kis mellékszerepben tűnt fel. Az elit alakulat című háborús sorozatban, mert bár ott még csak egy vékonyka fiúcska volt, már akkor sem lehetett mást nézni, csak a csodás ajkait. Azóta pedig minél több filmben szerepel, annál többször kell rájönnünk, hogy gyakorlatilag bűn, ha nem vagy halálosan szerelmes Tomba.

A világ nagy része képtelen ellenállni annak a csókos szájnak és a csodás sármnak, épp ezért a csajok többsége mostantól minden estéjét azzal fogja tölteni, hogy a CBeebiest, vagyis a BBC mesecsatornáját nézi. Hogy mi az összefüggés? Hát az, hogy kedvenc pasid és egyben színészed április 27-től esténként ezen a csatornán olvas majd mesét. Elsőként Simona Ciraolo Hug me, vagyis Ölelj meg című meséjét. Tom azzal indokolta választását, mert mostanában sokszor ő is csak arra vágyik, hogy átöleljék. És bár ezt a jelenlegi járványhelyzetben sajnos nem tehetjük meg, valószínűleg a világ népességének nagy része boldogan állna sorba Tom háza előtt egy-egy ölelésre.

Ja, és egyáltalán nem mellékesen Tom a meséket saját otthona kertjében olvassa fel, miközben Blue, a francia bulldogja ott csücsül majd mellette. Szóval tudjuk, hogy április 27-től mivel töltöd minden estédet. Mert mi is pontosan ugyanazt fogjuk csinálni.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek