Harry hercegnek magyarázkodnia kellett a királynő előtt

Erzsébet számon kérte unokáját…

Harry hercegnek magyarázkodnia kellett a királynő előtt

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy Harry herceg nemcsak Angliát hagyta hátra a függetlenedésével, de a nevét is megváltoztatta. Az amerikai Cosmopolitan infói szerint ugyanis legújabb cégét a Mountbatten Windsor név nélkül jegyeztette be, így a neve a következőképpen hangzik: Prince Henry Charles Albert David Duke of Sussex (tehát Henrik Károly Albert Dávid Sussex hercege).

Ez elég nagy változást jelent, ám a Us Weekly forrása most azt állítja, hogy hivatalosan nem szeretné törölni a nevéből a Mountbatten-Windsor titulust. „A lényeg, hogy akarja, ha mostantól csak simán Harry-nek szólítanák az emberek” – mondja a bennfentes. Erzsébet elvileg azonnal számon is kérte unokáját a hír hallattán, de Harry megnyugtatta a királynőt, hogy hivatalos formában megmarad a neve – és hozzátette, hogy ez a lépés nem a royal család ellen irányul.

Harry és Meghan megpróbálnak minél inkább beolvadni a környezetükbe és „normális” életet élni Los Angelesben, így érthető, ha mellőzik a formalitásokat is. A forrás egyébként azt is megemlítette, hogy Harrynek hiányzik a családja, és mindenkivel tartja a kapcsolatot, úgyhogy nyugi, nincs dráma!

Még több

Sztárhírek