OMG: ismét összeáll a One Direction?

Még ezen a nyáron megtörténhet!

OMG: ismét összeáll a One Direction?

Felkészültél a hírre, amire már öt éve vársz? Oké, akkor mondjuk: nagyon úgy néz ki, hogy a One Direction végre újra összeáll!

A fanok az elmúlt napokban egyre biztosabbá váltak abban, hogy a fiúbanda tagjai a 10 éves évfordulójukat közösen fogják megünnepelni. Mert igen, tényleg egy évtized telt el azóta, hogy Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik és Liam Payne összeállt egy csapattá az angol X-faktorban.

Ha eljön az az idő, amikor mindannyian akarjuk, akkor meg is fogjuk tenni. Szerintem annál jobb ok, mint hogy jól éreztük magunkat egymással, nem is kell arra, hogy újra együtt zenéljünk”– jelentette ki már tavaly nyáron Harry a Rolling Stone magazinnak. De eddig ő volt az egyetlen a 1D tagjai közül, akiről kiderült, hogy abszolút nyitott lenne a reunionre.

Most április elején viszont Liam is csatlakozott Harryhez. Ő a The Sunnak nyilatkozott: „jön a 10 éves évfordulónk, úgyhogy az elmúlt hetekben nagyon sokat beszéltünk egymással, ami tök jó. Nagyon érdekes újra hallani a hangjukat, meg olyan dolgokat megnézni, amikkel jó ideje nem foglalkoztunk. De egyelőre nem tudom, mennyit árulhatok el a dologról.”

A titokzatos, de biztató szavak után a rajongók nyomozásba fogtak, és kiderítették, hogy a One Direction honlapját nemrég frissítették 2020-ra. Sőt, egy állítólagos új daluk is megjelent Five címmel a Genius nevű oldalon. Harry, Liam, Louis és Niall pedig újra bekövették Zaynt a Twitteren, akivel úgy tűnt, a 2015-ös kilépése óta nem tartották a kapcsolatot.

De persze még semmi sem biztos, a reunionbe pedig akár még a koronavírus is beleszólhat. „A One Direction tagjai terveznek valamit a 10. évfordulójukra júliusban, de még semmi sincs lefixálva. A srácok egyre gyakrabban beszélnek egymással mostanában, és elkezdtek azon dolgozni, hogy megoldják a korábbi problémáikat. A COVID-19 és az, hogy a fiúk a világ különböző tájain élnek, plusz más menedzsereik vannak, különösen megnehezíti a dolgot, de ettől még szeretnének csinálni valamit a rajongóiknak– magyarázta egy forrás az Entertainment Tonightnak.

Még több

Sztárhírek