2020.04.16.@ 15.04

Szörnyű, minek érezte magát Diana hercegnő a saját esküvőjén

Sokkoló hasonlat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szörnyű, minek érezte magát Diana hercegnő a saját esküvőjén

A hétvégén az Egyesült Királyságban lement egy dokumentumfilm Károly hercegről és mostani feleségéről, Kamilláról Charles & Camilla: King and Queen in Waiting címmel. Azonban mégsem a hercegi pár, hanem Diana miatt vált emlékezetessé a műsor.

A filmben szó volt Károly herceg korai szerelmi életéről, majd a Dianával és a Kamillával való kapcsolatairól is. Harry és Vilmos édesanyja ugyebár elvált a leendő trónörököstől, az emberek pedig azonnal megértették a hercegné döntését, amikor kiderült, hogy Károly Kamillával csalta az akkori feleségét.

Csakhogy most napvilágot látott az az infó, hogy Diana nemcsak a házassága során érezte szörnyen magát, hanem már az esküvője napján is! Mindezt a BBC egykori riportere, Jennie Bond mesélte el. Ő és Lady Di ugyanis meglehetősen jóban voltak, így a hercegné bevallotta Jennie-nek, milyen is volt valójában lagzi.

„Diana jóval később egy magánbeszélgetésünk során elárulta, hogy úgy érezte magát, mint egy áldozati bárány, ahogy a templomban lépkedett a padsorok között. Szerintem már akkor is tudta, hogy nincs minden rendben. Amint meglátta Kamillát a násznép között, feszültté vált”– magyarázta az egykori újságíró.

Sőt, azt is elkotyogta, hogy Károly herceg, miközben Diana vőlegénye volt, a szeretőjének ajándékozott ékszereket. „A herceg egy gravírozott karkötőt adott Kamillának. Amikor Diana megtudta, majd szétrobbant a dühtől”– mesélte Jennie. És ha ez nem lenne elég, Károly még azzal is kiakasztotta az újdonsült feleségét, hogy a nászútjukra két C-betűt mintázó mandzsettagombot vett fel, ami ugyebár a titkos szeretők kezdőbetűit jelképezte. 

Címkék: Diana hercegné diana hercegnő dokumentumfilm esküvő így érezte magát kamilla hercegné károly és kamilla károly herceg kiderült

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Meglepő dolog derült ki Nicole Kidman kapcsolatáról

Rászálltak a netezők Emma Watsonra, ezért akadtak ki rá

Ő is fekete négyzeteket posztolt, csak kicsit másként, mint a többiek, és ez sokaknak nem tetszett.

8 éves videó került elő Meghanról, imádja a net

Nagyon aktuális, amit a volt hercegné akkor mondott.

Kylie Jenner retteg, mi lesz a kislányával

A sztárcsaj Instagramon osztotta meg félelmeit.

Ez lenne Meghan titkos munkája?

Úgy tűnik, erről a dologról soha nem mondott le Harry herceg felesége.

Kylie Jenner saját anyját hibáztatja a Forbes-botrány miatt

Még beszélni sem hajlandó Kris Jennerrel.

Cole Sprouse-t letartóztatták

A Riverdale sztárja utcára vonult, és emiatt végül őrizetbe vették.