Szörnyű, minek érezte magát Diana hercegnő a saját esküvőjén

Sokkoló hasonlat!

Szörnyű, minek érezte magát Diana hercegnő a saját esküvőjén

A hétvégén az Egyesült Királyságban lement egy dokumentumfilm Károly hercegről és mostani feleségéről, Kamilláról Charles & Camilla: King and Queen in Waiting címmel. Azonban mégsem a hercegi pár, hanem Diana miatt vált emlékezetessé a műsor.

A filmben szó volt Károly herceg korai szerelmi életéről, majd a Dianával és a Kamillával való kapcsolatairól is. Harry és Vilmos édesanyja ugyebár elvált a leendő trónörököstől, az emberek pedig azonnal megértették a hercegné döntését, amikor kiderült, hogy Károly Kamillával csalta az akkori feleségét.

Csakhogy most napvilágot látott az az infó, hogy Diana nemcsak a házassága során érezte szörnyen magát, hanem már az esküvője napján is! Mindezt a BBC egykori riportere, Jennie Bond mesélte el. Ő és Lady Di ugyanis meglehetősen jóban voltak, így a hercegné bevallotta Jennie-nek, milyen is volt valójában lagzi.

„Diana jóval később egy magánbeszélgetésünk során elárulta, hogy úgy érezte magát, mint egy áldozati bárány, ahogy a templomban lépkedett a padsorok között. Szerintem már akkor is tudta, hogy nincs minden rendben. Amint meglátta Kamillát a násznép között, feszültté vált”– magyarázta az egykori újságíró.

Sőt, azt is elkotyogta, hogy Károly herceg, miközben Diana vőlegénye volt, a szeretőjének ajándékozott ékszereket. „A herceg egy gravírozott karkötőt adott Kamillának. Amikor Diana megtudta, majd szétrobbant a dühtől”– mesélte Jennie. És ha ez nem lenne elég, Károly még azzal is kiakasztotta az újdonsült feleségét, hogy a nászútjukra két C-betűt mintázó mandzsettagombot vett fel, ami ugyebár a titkos szeretők kezdőbetűit jelképezte. 

Még több

Sztárhírek