Tudtad, hogy Vilmosnak és Harrynek van két mostohatestvére?

Elvileg a királyi családhoz tartoznak, mégsem ismeri senki a nevüket.

Tudtad, hogy Vilmosnak és Harrynek van két mostohatestvére?

Amikor Károly herceg és Kamilla a hetvenes évek elején megismerkedtek, hiába szerettek azonnal egymásba, úgy tűnt, soha nem lehet közös jövőjük, mert a nő származása nem volt elég előkelő. Rövid ideig jártak, majd a hercegnek el kellett mennie a katonaságba szolgálni, így szakítottak. Mire visszatért, Kamilla már Andrew Parker Bowles felesége volt. Diana hercegnő örök riválisának két gyermeke született ebből a házasságból, Tom Parker Bowles és Laura Lopes.

1981-ben Károly herceg is megnősült, elvette feleségül a szívek királynőjét, aki sajnos azonban csak rövid ideig tudta feledtetni vele első nagy szerelmét, Kamillát. A következő években két fiuk született, Vilmos és Harry. A kilencvenes években a sajtó folyamatosan a Károly – Diana – Kamilla szerelmi háromszögtől volt hangos, mindenki tudta, hogy a herceg képtelen volt szakítani a szeretőjével.

Diana hercegnő tragikus halála után sem váltak szét, de nagyon el kellett bújniuk, mert Kamillát világszerte meggyűlölték az emberek, úgy gondolták, felelős Diana haláláért. Évekkel később, 2005-ben azonban a királynő végre áldását adta rájuk, esküvőjükön pedig ott volt négy gyermekük. Így lett Károly herceg Tom és Laura mostohaapukája.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Royalty Report (@royalty.report) által megosztott bejegyzés, Ápr 9., 2019, időpont: 3:54 (PDT időzóna szerint)

Tom most 45 éves és már 7 szakácskönyvet írt, valamint több neves magazin recept rovatát is szerkesztette korábban. Gyakran szerepel brit főzőshow-kban, kimondottan szeretik a nézők. Egy interjúban korábban azt mondta: „Nem igazán vagyok a királyi család tagja, anyukám beházasodott, de mi szinte kívülállók vagyunk a testvéremmel!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brown’s Hotel (@browns_hotel) által megosztott bejegyzés, Ápr 29., 2017, időpont: 2:19 (PDT időzóna szerint)

Ennek ellenére persze ő is ott volt Meghan és Harry esküvőjén, ahogyan Harry és Vilmos is ott volt a nagy napon, amikor feleségül vette szerelmét, Sarah Buys-t. Húga, Laura kurátorként dolgozik, három gyermek édesanyja. Mindketten nagyon jóban vannak Károly fiaival.

Még több

Sztárhírek