Vajna Timi megható posztot tett ki új és régi szerelméről

A képeken Andy Vajna és mostani párja, Zoltán is együtt szerepelnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vajna Timi megható posztot tett ki új és régi szerelméről

Vajna Timit az egyik barátnője hívta ki Instagramon egy olyan játékban, ahol a szerelmével való legelső közös képet kell posztolnia. Mivel Timi és Zoli már régóta barátok így olyan képek is előkerültek, ahol Andy Vajna is látható. Sőt Timi, eddig nem ismert részleteket is elárult a mostani kapcsolatáról.

Andy nagyon szerette Zolit és Zoli pedig tisztelte őt. Én soha nem tekintettem Zolira, mint „lehetséges” férfira… Amikor velünk lógott, általában volt valakije, és annyira tisztelte Andyt, hogy soha nem kezdett volna ki velem… A fájdalmas időszak után neki köszönhetem, hogy újra van kedvem élni – írta a megható posztjában a sztárcsajszi.

Timi és Zoli kapcsolata a filmmogul halálának első évfordulója után kezdett komolyabbra fordulni, azóta pedig már össze is költöztek Amerikában. Mivel Zoli és Andy nagyon jó barátok voltak, így Timi a gyász időszak alatt mellett tudott teljesen önmaga lenni, mivel előtte nem kellett elrejtenie a fájdalmát és Zoli igaz támasza tudott lenni már akkor is.

A pár jelenleg Kaliforniában él, mivel az ottani Nobu étterem tulajdonosa Zoli üzlettársa is. Ráadásul Timi korábban azt is elárulta, hogy Zoli lett a többségi tulajdonosa Andy korábbi éttermének, a Nobu Budapestnek is, így nemcsak baráti és szerelmi kapcsolat van köztük, de üzlettársi is.

Zolival a barátságból kezdett kialakulni valami sokkal több. Amerikába is kijön utánam, aztán majd meglátjuk a folytatást. Érdekes, korábban megjósolták nekem, hogy a jövendőbelimet Andy révén ismerem meg egyszer. Hiszek az ilyesmiben” – nyilatkozta korábban a Story magazinnak.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: andy vajna Instagram szerelem új kapcsolat vajna tímea vajna timi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.