Vajna Timi megható posztot tett ki új és régi szerelméről

A képeken Andy Vajna és mostani párja, Zoltán is együtt szerepelnek.

Vajna Timi megható posztot tett ki új és régi szerelméről

Vajna Timit az egyik barátnője hívta ki Instagramon egy olyan játékban, ahol a szerelmével való legelső közös képet kell posztolnia. Mivel Timi és Zoli már régóta barátok így olyan képek is előkerültek, ahol Andy Vajna is látható. Sőt Timi, eddig nem ismert részleteket is elárult a mostani kapcsolatáról.

Andy nagyon szerette Zolit és Zoli pedig tisztelte őt. Én soha nem tekintettem Zolira, mint „lehetséges” férfira… Amikor velünk lógott, általában volt valakije, és annyira tisztelte Andyt, hogy soha nem kezdett volna ki velem… A fájdalmas időszak után neki köszönhetem, hogy újra van kedvem élni – írta a megható posztjában a sztárcsajszi.

Timi és Zoli kapcsolata a filmmogul halálának első évfordulója után kezdett komolyabbra fordulni, azóta pedig már össze is költöztek Amerikában. Mivel Zoli és Andy nagyon jó barátok voltak, így Timi a gyász időszak alatt mellett tudott teljesen önmaga lenni, mivel előtte nem kellett elrejtenie a fájdalmát és Zoli igaz támasza tudott lenni már akkor is.

A pár jelenleg Kaliforniában él, mivel az ottani Nobu étterem tulajdonosa Zoli üzlettársa is. Ráadásul Timi korábban azt is elárulta, hogy Zoli lett a többségi tulajdonosa Andy korábbi éttermének, a Nobu Budapestnek is, így nemcsak baráti és szerelmi kapcsolat van köztük, de üzlettársi is.

Zolival a barátságból kezdett kialakulni valami sokkal több. Amerikába is kijön utánam, aztán majd meglátjuk a folytatást. Érdekes, korábban megjósolták nekem, hogy a jövendőbelimet Andy révén ismerem meg egyszer. Hiszek az ilyesmiben” – nyilatkozta korábban a Story magazinnak.

Még több

Sztárhírek