Chris Hemsworth elég csúnyán beszólt Miley Cyrusnak

Erre mondjuk azt, hogy kíínos!

Chris Hemsworth elég csúnyán beszólt Miley Cyrusnak

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kisebb megszakításokkal szó szerint együtt töltötték az egész évtizedet. Mondhatni együtt nőttek fel, összejöttek, eljegyezték egymást, szakítottak, újra összejöttek, összeházasodtak, majd pár hónapra rá végleg szakítottak.

Azóta az egykori álompár mindkét tagja láthatóan túltette magát a történteket, hiszen Liam a modell, Gabriella Brooks mellett találta meg a boldogságot, míg Miley az énekes Cody Simpsonnal tölti minden idejét, aminek szinte minden percét meg is osztja a nagyvilággal.

És bár ők láthatóan továbbléptek, úgy tűnik, egyesekben még mindig maradt tüske a kapcsolatukkal kapcsolatban, ez a valaki pedig nem más, mint Liam bátyja, Chris Hemsworth. A Thor sztárja köztudottan imádja a tesóját, így nem csoda, ha még mindig neheztel Mileyra, ezt ráadásul nem is titkolja. Egy friss interjúban, amit a News.co.au-nak adott épp arról kérdezték, hogy mit gondol Liam legújabb Men’s Health címlapjára, amire a következőket mondta:

„Amikor először megláttam a képeket, azt mondtam, hogy: „Nem rossz öcskös, nem rossz!” Liam igazán formába lendült, és ez szerintem annak köszönhető, hogy visszaköltözött Ausztráliába. Elkezdett egészségesen élni, magával foglalkozni, stb… Végre kiszakítottuk Malibuból!

És hogy ezzel a kijelentéssel miért szólt be? Miley és Liam Malibuban éltek együtt, ráadásul Miley „Malibu” című száma arról szól, hogyan szeretett bele újra Liambe… A célzás tehát egyértelmű, a nagytesó elképesztően örül, hogy a kisebbik Hemsworth végre kikerült az énekesnő kezei közül.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek