Durván beszóltak Kylie Jennernek, zseniálisan vágott vissza

A valóságshow sztár egy mondattal elintézte a trollokat!

Durván beszóltak Kylie Jennernek, zseniálisan vágott vissza

Kylie Jenner, és úgy általában a Kardashian család a legtöbb esetben nem azért kerülnek a figyelem középpontjába, mert valami jót, vagy fontosat csinálnak. A legfiatalabb Jenner lány azelmúlt hónapokban ráadásul hihetetlenül sokszor húzta fel a fanokat; az egyik héten afrofonatokat villantott, amivel elképesztő sok nőt bántott meg, a másik héten Beyoncét koppintotta.

Persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy Kylie-t talán rosszul ítélték meg az emberek, hiszen amióta lecsapott a koronavírus, a fertőtlenítőszerek egyre nehezebben beszerezhető termékek lettek. A sztár pedig fogta magát, és elkezdett hatalmas darabszámban gyártani ezekből a szerekből, majd Kaliforna kórházaiba szállíttatta őket, ez azért nem semmi, ugye?

A net viszont úgy tűnik továbbra sem kíméli a celeb csajt, Instán ugyanis az egyik rajongói oldal posztolt egy 3 évvel ezelőtti képet Kylie-ról, még bőven a terhessége előtti időből, néhány kommentelő pedig elkezdte dicsérni, hogy milyen vékony volt, páran pedig kifejezetten gonosz megjegyzéseket tettek arra, hogy mennyivel jobban nézett akkor ki, mint most. Kylie persze nem hagyta annyiban a dolgot, és egy rövid, de annál zseniálisabb kommenttel zárta le a témát:

„Szültem egy babát!” – írta Kylie, ezzel is jelezve, hogy a teste nyilván nem ugyanolyan, mint a terhesség előtt volt, ráadásul ez így a természetes!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Comments By Celebs (@commentsbycelebs) által megosztott bejegyzés, Ápr 15., 2020, időpont: 6:14 (PDT időzóna szerint)

Szerinted is menő, ahogy megvédte magát a sminkmogul?

Még több

Sztárhírek