Harry végre mesélt új életéről

Kamera elé ült, és elmondta, hogyan élik meg a családjával a karantént.

Harry végre mesélt új életéről

Harry és Meghan a kis Archie-val együtt Los Angeles-i otthonukban vonultak önkéntes karanténba, ahol – mint kiderült – rengeteg idejük jut most egymásra. A pár azt már világossá tette, hogy a magánéletüket szeretnék megtartani maguknak és nem akarnak többé a kamerák előtt élni. Harry most mégis kivételt tett és a WellChild nevű jótékonysági szervezettel való videóhívása során megemlítette, milyen most az élet egy 11 hónapos kisfiúval.

„Sok pozitív dolog történik most, mint mondjuk az, hogy a családdal tudjuk tölteni az időnket, sőt annyi időt töltünk most velük, hogy néha azt gondolja az ember: ’Vajon bűnösnek kellene magam érezni, hogy ennyi időt lehetünk együtt?’” – mondta Harry, majd hozzátette: Meg kell ünnepelned azokat a perceket, amikor éppen önfeledten fetrengsz a földön. Elkerülhetetlen, hogy másfél órával vagy egy nappal később ne történjen olyasvalami, amivel meg kell küzdened, és nincs lehetőséged elfutni előle.”

Harryt arról is kérdezték a WellChild dolgozói, hogy hogyan élik meg a karantént: „Nem olyan rosszul. Úgy gondolom, hogy különös időket élünk – mindenki ugyanazt éli át, de nagyon különböző módon. Minél tovább tart, szerintem annál nehezebb mindenkinek… Minden a hangulaton múlik. Ha jó a hangulat, akkor felkelsz reggel és azt mondod, hogy „Ez egy új nap, gyere család, csináljunk valamit együtt.’ Persze, félünk a legrosszabbtól, de a történéseket nem tudjuk irányítani, és hirtelen rájöttünk, mennyire kicsik is vagyunk igazán…

Még több

Sztárhírek