Johnny Depp végre fenn van az Instán, azonnal látnod kell!

Már most több mint 1,8 millióan követik, és ez a szám egyre csak nő!

Johnny Depp végre fenn van az Instán, azonnal látnod kell!

Képzeld, Johnny Depp tegnap végre regisztrált az Instagramra, és bár még csak két posztja van, a fanok máris imádják. Már most több mint 1,8 millió követője van, ami azért nem semmi! Johnny először egy fotót posztolt magáról, amiben beharangozta, hogy éppen egy kisfilmet forgat újdonsült követőinek. Nem sokkal később pedig meg is nézhettük ezt a filmet, a színész második posztja ugyanis ennek a forgatásnak az eredménye volt.

A 8 perces videóban a színész természetesen kitért a koronavírus-helyzetre, elmondta, hogy mennyire fontos, hogy az ilyen időkben segítsünk és odafigyeljünk egymásra, hogy otthon maradjunk – és hogy hallgassunk zenét. Biztosan te is tudod, hogy a sztár a színészkedés mellett zenél is, a felvételen pedig erre is kitért és elmondta, hogy az elmúlt években sokat dolgozott, és összehozott egy albumot egyik nagy zenei hősével, Jeff Beckkel.

Ha pedig ez még nem lenne elég, Amber Heardra is tett egy félreérthetetlen utalást. Amber és Johnny válása hatalmas botrányt kavart, a színésznő családon belüli erőszakkal vádolta meg a férjét, később azonban olyan bizonyítékok is előkerültek, amik szerint valójában Amber volt erőszakos Johnny-val… Az egykori pár évek óta perben áll egymással, Johnny pedig kapott is az alkalmon, és Instagram-videójában megköszönte a rajongóinak a kedvességet és a támogatást, amit ezekben a nehéz időkben kapott.

Utoljára egyébként talán akkor volt ilyen nagy hype egy új Instagram-regisztráció miatt, mikor Jennifer Aniston csinált magának saját oldalt. Jen tavaly október óta van fent az Instán, és a regisztrációjával azonnal rekordot is döntött: fél nap alatt 5 millióan követték be a profilját.

Lassan minden A-listás sztár fent lesz már az Instán – egy valakit kivéve… Nagyon várjuk, hogy végre Jennifer Lawrence is rászánja magát a regisztrációra!

Te kit látnál még szívesen Instán?

Még több

Sztárhírek