Szívszorító dolgot tett Meghan és Harry

Még videó is készült róluk, amiről valószínűleg nem tudtak!

Szívszorító dolgot tett Meghan és Harry

Harry és Meghan még a járvány elején elhagyta Kanadát, és kisfiukkal együtt átköltöztek Los Angeles-be. Ott él ugyanis Meg édesanyja, a hatvanas éveiben járó Doria Ragland, őt pedig semmiképpen nem szerették volna magára hagyni. Harry számára elképesztően nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen a szíve Londonba húzta, szeretett volna együtt lenni a bajban a családjával. Különösen akkor készült ki lelkileg, amikor kiderült, édesapja, Károly herceg elkapta a koronavírust és ő nem tehet érte semmit.

Szerencsére a leendő király már meggyógyult, így a herceg megnyugodhatott. Ennek köszönhető, hogy Meghannel együtt valami igazán megható dologba vágtak bele. Önkéntesnek jelentkeztek, így most élelmiszercsomagokat visznek házhoz olyan embereknek, akik erre rászorulnak valamilyen okból kifolyólag.

A TMZ még egy videót is megjelentetett erről, az egyik házban a biztonsági kamera rögzítette, amint Harry és Meghan megérkezik a csomagokkal, majd felviszik az emeletre az egyik ott lakónak. Biztos volt nagy döbbenet, amikor az illető ajtót nyitott és meglátta a „futárokat”!

Harry és Meghan egyébként teljesen hétköznapi szettben voltak, mindketten baseball sapkát viseltek. Ügyeltek a higiéniára, Meghanen maszk és kesztyű volt, Harryn pedig csak maszk, de pont ezért semmihez nem ért hozzá, az ajtót is lábbal tartotta meg.

A cuki videót kettőjükről itt nézheted meg!

Még több

Sztárhírek