Ezért akadt ki mindenki Zac Efronra

A fanok becsapva érzik magukat.

Ezért akadt ki mindenki Zac Efronra

Ugye te is majd kiugrottál a bőrödből, amikor megtudtad, hogy több, mint 12 év után újra összeáll a High School Musical egykori csapata? A Disney hatalmas összefogást hozott létre #disneysingalong címmel, aminek keretein belül bejelentették, hogy újra együtt fognak énekelni és táncolni a HSM szereplői, méghozzá a jelenlegi helyzethez igazodva a We’re All In This Together című dalt.

A rajongók már alig várták, hogy ennyi idő után újra lássák a csapatot, még ha mindenki csak otthonról is adja elő a saját részét, ám amikor elindult a műsor, hatalmas csalódás ért mindenkit.

Zac Efron ugyanis egy árva hangot sem énekelt a dalban, csupán felkonferálta az egykori kollégáit, na meg elmondta, hogy „Ne felejtsük el, hogy mind együtt vagyunk ebben!” Mondanunk sem kell, hogy a fanok teljesen kiakadtak, hiszen néhány nappal ezelőtt maga Kenny Ortega, a High School Musical rendezője ígérte meg, hogy Zac is részt fog venni a reunionban.

A készítők arra hivatkoztak, hogy Zac jelenleg a világ végén van, borzalmas wifivel, ezért nem tudta felvenni, ahogy a híres HSM számra énekel és táncol, a rajongók azonban ellen ellenére is elárasztották a netet a csalódásukkal.

„Azt akarjátok mondani, hogy egésznap azt vártam, hogy Zac Efron összeálljon végre a régi HSM csapattal, erre egy szót sem énekelt???”

„Az, hogy Zac Efron nem énekelt együtt a HSM stábbal, csak egy újabb kiszúrás 2020-tól!”

„Én, Zac Efronnak”

„Én, miután Zac felkonferálta a HSM stábot, amiben ő nem énekelt semmit”

Még több

Sztárhírek