Chris Hemsworth kisfia felrobbantotta a netet

Ezt neked is látnod kell!

Chris Hemsworth kisfia felrobbantotta a netet

A koronavírus miatt egy ideje az egész világ otthon tölti a mindennapokat, ez alól pedig még a legnagyobb sztárok sem kivételek. Ilyen például Chris Hemsworth is, aki a legújabb videó interjúja közben tapasztalta meg, hogy milyen az, amikor az ember 0-24 együtt van a gyerekeivel.

Történt ugyanis, hogy Chris éppen a legújabb Netflixes filmjét promózta volna, amikor is az interjú közepén gyerek hangokra lehettünk figyelmesek. A színész nevetve elmondta a riporternek, hogy a háttérben épp a gyerekei játszanak, majd finoman rájuk szólt. Ezzel persze véget is érhetne a sztori, de szerencsére, vagy inkább a mi szerencsénkre nem így történt.

A Thor sztárjának a fia ugyanis egyszer csak úgy döntött, hogy részese lesz az interjúnak, és odament trollkodni apukájához. A dolgot persze Chris sem bírta fapofával, és miután megpróbálta visszafojtani a nevetést, szépen elküldte a kisfiát. Nem telt bele sok idő, hogy újabb akció következzen, a híresség közölte, hogy a fiai párnákkal dobálják a számítógépet, úgyhogy jobb, ha ő most elköszön a nézőktől.

Az tuti, hogy ennél cukibbat már rég nem láttunk, ráadásul ezekben az időkben ránk fér egy kis nevetés!

Még több

Sztárhírek