Erzsébet királynő olyat tett, amit eddig soha

Az uralkodása óta ez az első alkalom, hogy ez megtörténik.

Erzsébet királynő olyat tett, amit eddig soha

A brit királyi család az elmúlt egy évben közel sem éli a legjobb időszakát, hiszen mindig történik valami, ami hatalmas felháborodást okoz. Kezdve András herceg botrányával, Meghan és Harry visszalépéséig II. Erzsébetnek szinte egy perce sem volt pihenni, és szó szerint folyamatosan védekezni és magyarázkodnia kellett az egyes családtagjai döntései miatt.

Valószínűleg az sem érintette a legjobban, hogy Meghanék dédunokáját Angliából először Kanadába, majd Los Angelesbe költöztették, ráadásul mikor a házaspár visszatért a palotába az utolsó royal körútjuk miatt, nem hozták magukkal Archie-t.

És nem, még mindig nincs vége, hiszen azóta lecsapott a koronavírus, aminek következtében fia, Károly herceg is megfertőződött. Szerencsére a trónörökös azóta már felépült, Erzsébet viszont a veszélyeztetett kora miatt azóta is szigorú karanténban van, és szinte senkivel nem találkozik a palota területén. Emiatt pedig nagy döntést hozott meg, közelgő születésnapját ugyanis uralkodása óta először semmilyen formában nem fogja megtartani.

Angliában a királynő szülinapja hatalmas ünnepnek számít, aminek az egész ország szeret a részese lenni. Ilyenkor hatalmas parádét rendeznek, fegyveres tisztelgést tartanak, stb., ám most ebből semmi nem fog megvalósulni a koronavírus miatt, hiszen őfelsége azt tartja a legfontosabbnak jelenleg, hogy mindenki otthon legyen, a lehető legnagyobb biztonságban. Az viszont szomorú, hogy erre tényleg nem kellett sort keríteni, mióta II. Erzsébet uralkodik…

Még több

Sztárhírek