Ezért nem énekelt Zac Efron a High School Musical találkozón

Nem véletlenül kockáztatta a rajongók kiakasztását…

Ezért nem énekelt Zac Efron a High School Musical találkozón

Ha mostanában nem lenne amúgy is minden napunk irtó nehéz, a High School Musical-fanok körébe Zac Efron a múltkori húzásával még több olajat öntött a tűzre. Igen, arra gondolunk, hogy a hatalmas hype-pal beharangozott HSM-reunionhoz úgy volt, hogy a sztár is csatlakozik, és a többiekkel közösen adja elő a We’re All in This Togethert.

Csakhogy nagyon nem így történt: Zac Troy Bolton megidézése helyett inkább műsorvezetői szerepet vállalt, és csupán felkonferálta az egykori Vadmacskákat. A rajongók nyilvánvalóan kiakadtak, és elárasztották a Twittert a sérelmeikkel.

Most viszont kiderült, hogy Zacnek talán nyomós oka lehetett, amiért nem énekelt együtt Ashley Tisdale-lel és Vanessa Hudgensszal. A TMZ-nek ugyanis egy másik HSM-kollégája, Monique Coleman elmondta, hogy a rendező, Kenny Ortega már eleve a kapcsolatot is nehezen vette fel a sztárral. De nem azért, mert Zac nem akarta volna felvenni a telót, hanem mert olyan félreeső helyen van most, ahol a technika nem igazán működik rendesen.

Monique azt is elmondta, hogy a home office forgatása a High School Musical osztálytalálkozónak egy egész napot vett igénybe, a színésznő szerint pedig nem túl jó Zac wifije ott, ahol van. Mindebben pedig lehet valami…legalábbis a színész utolsó két Insta-posztja simán alátámasztja:

View this post on Instagram

Getting the hang of this 🎣

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

És ha ez nem lenne elég, az indoklást a Pop Crave nevű oldal is megerősítette: „Zac maga nem énekelt, mert a semmi közepén van, akadozó wifivel”– tweetelték, amihez a sztár elég rossz minőségű videóját is mellékelték:

Még több

Sztárhírek