Itt a bizonyíték, hogy a Kardashieneknek nagyobb szíve van, mint gondolnád

Nagyon megható, amit csinálnak!

Itt a bizonyíték, hogy a Kardashieneknek nagyobb szíve van, mint gondolnád

A Kardashian-klán egy teljes új oldalát mutatja meg most, a koronavírus alatt: kiderült, hogy a sztárcsalád igenis tud önzetlen és hihetetlenül jószívű is lenni!

A jótevők sorát Khloé nyitja, aki a különösen veszélyeztetett időseket támogatta, méghozzá úgy, hogy bevásárolt helyettük – a saját számlájára. A TMZ értesülései szerint az elmúlt hetet Khlo shoppingolással töltötte: kifizette a szupermarketekben az öregek bevásárlását, és ha ez nem lenne elég, a bolti dolgozóknak ajándékkártyával kedveskedett. Ez több mint 200 kártyát jelent azokban a boltokban, ahol járt, így az eladók is teli hűtővel (ráadásul ingyen!) vészelhetik át ezt a húzós időszakot.

Néhány hete pedig Kylie majdnem 3000 ezer kilónak megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítőt küldött az amerikai kórházaknak, amiket természetesen a Kylie Skin nevű kozmetikai cége készített. A fertőtlenítő mellé 1 millió dollárt is adományozott, amit az egészségügyi dolgozók számára használnak fel, és amiből egyébként védőfelszerelést vettek. 

De Kim sem tétlenkedik: a SKIMS alakformáló fehérneműket gyártó vállalata nevében ő is 1 millió dollárt adakozott, csak ő az olyan anyákat, gyerekeket és családokat támogatva, akik legjobban megszenvedik gazdaságilag a járvány hatásait.

Még több

Sztárhírek