Meghan őszinte vallomásra készül

Az exhercegné nagyon izgalmas lépésre szánta el magát.

Meghan őszinte vallomásra készül

Meghan és Harry egy ideje már Los Angelesben élnek és ahogy várható volt, Meghan szépen lassan vissza is szeretne térni a showbiznisz világába. Ennek a visszatérésnek az első lépése pedig szerencsére már nem kell sokat várnunk.

Óriási bejelentést tett ugyanis a minap a Good Morning America, az Egyesült Államok legnépszerűbb reggeli showműsora: jövő héten Meghan Markle-t fogják vendégül látni, aki a függetlenedési botrány kirobbanása óta most először fog tévés interjút adni.

Az előzetesek szerint az interjú során főleg Meghan legutóbbi Disney-s munkájáról lesz szó, arról a bizonyos elefántos narrációról, amit a kritikusok nagyon csúnyán szétszedtek…

És bár az információk szerint a beszélgetést szigorúan e téma köré szeretnék fűzni, valószínűleg a fél világ azért szurkol, hogy az interjúban, ha csak néhány mondat erejéig is, de térjenek ki Meghan és a royal család közötti nem túl rózsás kapcsolatra is.

Ha a hercegné korábbi nyilatkozataiból indulunk ki, akkor van rá némi esély, hogy Meghan őszintén valljon az érzéseiről. Emlékezz csak arra a tavalyi afrikai útra, amikor Meg és Harry egy meglepően nyílt és kendőzetlen dokumentumfilmet forgatott.

Bárhogy is legyen, mi már izgatottan várjuk Meghan tévés debütálását, és arra is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit fog a szerepléséhez szólni a brit királyi család többi tagja…

Még több

Sztárhírek