Millie Bobby Brown 10 évvel idősebbnek néz ki új fotóján

Kezeket fel, ha neked is hiányzik Mills 16 éves énje!

Millie Bobby Brown 10 évvel idősebbnek néz ki új fotóján

Szögezzünk le valami rögtön az elején: Millie Bobby Brown amióta csak befutott a Stranger Things Netflix-sorozattal, igazi stílusikonnak számít. Bármit is visel, bármit is tesz, nagyon nehezen tud hibázni. Szóval a több millió rajongóhoz hasonlóan mi is ugyanúgy imádjuk a színésznőt, aki annak ellenére, hogy még csak 16, az egyik legjobban kereső sorozatsztár, aki nem mellesleg modell, beauty-mogul és influenszer is egyben.

Viszont pont ez az, ami mellett nehéz elmenni: Mills még csak 16, de a körülötte lévő staff valamiért egyre jobban próbálja ráerőltetni azt a dáma stílust, amitől elég messze is áll a sztár személyisége, és amihez különben is túlságosan 16. A díjkiosztókon rendre famme fatale-nak öltöztetik, és legújabb fotója alapján sem arra következtetnénk, hogy Hollywood egyik legtehetségesebb tinisztárja pillant vissza ránk, hiszen minimum 26-nak tűnik a képen – vagy még annál is többnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

we’re adding more sparkles to the florence fam…introducing bouncy cloud highlighter and all that shimmers body highlight dust✨ available at @florencebymills & @ultabeauty

mills (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés,  

Millie egyébként pont szépségmárkája újdonságait promózza: highlightereket és egy testre felvihető csillámport.

Még több

Sztárhírek