Romantikus vallomást tett Miley Cyrus pasija, amitől azonnal elolvadsz

Ez nagyon édes!

Romantikus vallomást tett Miley Cyrus pasija, amitől azonnal elolvadsz

Amikor már épp kevesebbet hallottunk Miley és Cody kapcsolatáról – vagy Miley meztelenkedéséről – jött egy interjú, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Cody ugyanis nagyon cuki dolgot mondott az énekesnőről a Sydney Morning Heraldban:

Miley-val lenni csodálatos dolog az életemben. Kreatív és inspiráló, erősen független nő, amivel engem is inspirál, hogy önmagam legyek. Mindketten kreatív egyének vagyunk, akik támogatják egymást a munkában. Miley a művészetben is inspirál. Van egy kis romantika a versekben, amiket írtam, és előfordulhat, hogy ezek róla szólnak. Elkerülhetetlen, hogy ami a magánéletemben történik, az ne jelenjen meg a munkámban.”

Hát nem édes, hogy Cody csodálatos dolognak nevezte a Miley-val való kapcsolatát? Egyébként azt is elárulta, hogy túl fiatalnak tartja magát ahhoz, hogy a házasság szóba kerüljön közöttük. Viszont túl van már néhány csalódáson, ám a szívét még sosem törték össze. „Gigi Hadiddal 2 évig jártunk, és mindig is szerettem független nőkkel lenni, akiknek erős az egyénisége” – árulta el a 23 éves popénekes.

Eszerint a független csajok jönnek be nekik, Miley pedig pont ilyen, akivel fél éve alkotnak egy párt. A sztárcsaj egyébként túl van egy viharos váláson, és még Cody előtt Kaitlynn Jennerrel kavart egy hónapig… lehet, hogy Cody-ban végre megtalálta a Nagy Ő-t?

Még több

Sztárhírek