A Riverdale sztárja durván nekiment a rajongóinak

Megint álhírek terjedtek Cole Sprouse és Lili Reinhart kapcsolatáról…

A Riverdale sztárja durván nekiment a rajongóinak

A Riverdale szerelmespárja, Cole Sprouse és Lili Reinhart már jó néhány éve együtt vannak, a kapcsolatukba egyedül a trollkodó pletykák rondítanak bele. Emlékszel például, amikor tavaly heteken keresztül találgatták a fanok, vajon szakítottak-e? Az álhírlavinát egy „forrás” indította be, aki azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy egy nagyon csúnya veszekedéssel zárult le a Riverdale-szerelem.

De alig néhány hónapja, egészen pontosan a februári Oscar-afteren megint felmerült a gyanú, hogy Cole és Lili már nincsenek együtt. És úgy tűnik, hogy az emberek valamiért nagyon szurkolnak egy szaftos szakításért, mert ezúttal az eddigi legdurvább vád érte a párt, miszerint Cole megcsalta Lilit! Ráadásul nem is akárkivel: Cindy Crawford modell lányával, Kaia Gerberrel.

A folyamatos kavarásból pedig úgy néz ki, most lett elege Cole-nak, mivel fogta magát, és egy jó hosszú üzenetet írt ki az Insta-sztorijába.

„Rengeteg pletykát és túlkapást viselek el olyan emberektől, akik a rajongóimnak mondják magukat. Olyan fanok, akik szerint ők jogosultak tudni a magánéletem részleteiről, csak mert nem szoktam kiteregetni mindent. De megtámadni a barátaimat, alaptalanul vádaskodni, kiadni a címemet és halálos fenyegetéseket küldeni, mind-mind a fanatizmus és az őrület jellemzői.”

Amikor először vállaltam fel nyilvánosan a kapcsolatomat, tudtam, hogy ez mivel jár. És bár sosem akartam a magánéletembe betekintést engedni, tisztán látom, hogy az update-ek visszatartása miatt ezek az emberek a saját gondolataikat vetítik ki az életemre és szokásaimra.”– folytatta Cole.

De végül egy kicsit poénosabb felhanggal zárta le az ügyet: „szóval a lényeg, hogy légyszi kapjátok be…(Nem hiszem el, hogy írnom kellett egy fehér betűs Insta sztorit, mint egy háromgyerekes elvált anya).”

Még több

Sztárhírek