Az egész net Brad Pitten röhög, teljes joggal

Csak kihajol egy ablakon, és te már nevetsz is. Pedig valójában még csak hülyét sem csinált magából…

Az egész net Brad Pitten röhög, teljes joggal

Amióta tart a világjárvány, és mindenki otthon van, az Office sorozatból is ismert John Krasinksi azzal szórakoztatja magát és rajongóit, hogy készített egy vicces websorozatot Some Good News címmel, amiben – ahogy a címe is mutatja – jó, pontosabban szórakoztató, vicces híreket mond. És hogy jön ide Brad Pitt? Hát úgy, hogy a színész legutóbbi videójában maga Brad volt a meteorológus! (Hagyunk időt megemészteni!)

Pontosabban az történik az alábbi videóban olyan 6:53 körül, hogy Krasinski épp azt mondja, hogy most következzék az időjárás, majd a semmiből azt kérdezi: „Brad, milyen az idő odakint?” És akkor a következő képen már egy teraszt láthatunk és egy ablakot, amin hirtelen kinéz Brad Pitt, és azt mondja: „Öhm, elég jó…. Igen.”

Azért csendben megjegyezzük, hogy reméljük, a karantén után Brad nem vált szakmát és hagyja ott a színészetet az időjárásjelentésért. Egyébként rajta kívül rengeteg sztár tűnt még fel Krasinski videójában. Például a Jonas Brothers tagjai, Rainn Wilson – akivel Krasinski az Office-ban szerepelt együtt –, Chance the Rapper és még Billie Eilish is, aki a Jonas Brothers tagjaival zenélt. Na így kell összerakni egy szórakoztató híradót a karantén-korszakban!

Még több

Sztárhírek