Megvolt Meghan első tévés interjúra, de nem erre számítottunk

Picit csalódtunk…

Megvolt Meghan első tévés interjúra, de nem erre számítottunk

Arról biztosan hallottál már, hogy Meghan visszatért Hollywoodba. Legalább is egy ideje már azon dolgozik, hogy újra színésznő lehessen. Tavaly ősszel tette meg az első lépést a célja felé, amikor totál titokban elkészítette az Elefánt című dokumentumfilm narrációját, amit április 3 óta lehet lecsekkolni a Disney+-on.

Nemrég az is kiderült, hogy az exhercegné végre megszólal, ugyanis az amerikai sajtó belengette, hogy a Good Morning America című műsorban Meg tévés interjút ad. És bár azt már előre tudtuk, hogy főleg a szinkronmunkájáról fog beszélni, azért reméltük, hogy egy olyan interjúra kerül majd sor, amiben a királyi család is szóba kerülhet. Nem így lett, a rövid bejátszásban csak az elefántokról mesél – de azért nézzük, mit is mond Harry felesége:

„Hálás vagyok a lehetőségért, hogy részese lehetek az Elefánt sztori életre keltésének. Nagyon szerencsés vagyok, hogy személyes tapasztalatot is szerezhettem a természetes élőhelyükön” – mondta Meg, utalva a tavaly szeptemberben tett afrikai látogatására. „Amikor időt töltesz azzal, hogy összekapcsolódjatok, megérted, hogy mekkora szerepet játszunk abban, hogy megőrizzük és biztonságban tartsuk őket. Az elefántok hatalmas és egyszerre érzékeny állatok. A filmben láthatjuk, mennyire figyelemre méltóak. Kiváló a memóriájuk… szerintem sokban hasonlítunk egymásra” – folytatta.

Persze nagyon kedves dolgokat mondott ezekről a gyönyörű állatokról, de azért nagyon reméljük, hogy nemsokára arra is lehetőséget ad, hogy egy riporter alaposan kifaggassa a Los Angeles-i új életéről…

Még több

Sztárhírek