Nyilvánosságra kerültek Meghan és Harry sms-ei

A royal dráma folytatódik…

Nyilvánosságra kerültek Meghan és Harry sms-ei

Még tavaly év végén írtunk arról, hogy Meghan és Harry annyira besokalltak az angol sajtó, név szerint a Daily Mail, a The Sun, a The Mirror és a The Express újságok bánásmódjától, hogy jogi útra terelték a vitáikat. A sztárpár problémája első sorban az volt, hogy Megről kész tényként közöltek le mindenféle pletykákat, sőt még magánleveleket is, ráadásul Harry félt, hogy a történelem megismétli önmagát és Meg élete is veszélybe kerülhet, csakúgy, mint annak idején édesanyjáé, Diana hercegnőjé.

Az ügy mostanra jutott el odáig, hogy bíróság előtt tárgyalják, aminek során nyilvánosságra kerültek Harry és Meghan magán SMS-ei is, mint bizonyíték. Az egész levél dráma Meghan apukájától, Thomas Markle-től indult el, aki a kezdetektől fogva folyamatosan nyilvánosan támadta lányát és Harry herceget is.

Azonban, mint most kiderült, ezt a levelet az újság félrevezetően megszerkesztette, Meghan szerint azért, hogy őt rossz fényben tüntessék fel. Továbbá több üzenet is nyilvánosságra került, melyet Meg és Harry küldtek Thomasnak segítségnyújtás gyanánt.

„Hívtalak és írtam is már többször, de semmi válasz, remélem jól vagy” – írta Meg.

Rá egy héttel Thomas írt Meghannak és értesítette róla, hogy nem fog részt venni az esküvőjén. Ezután Meghan és Harry is folyamatosan próbálták hívogatni őt, de semmi válasz nem érkezett, így Harry kezdett el üzeneteket írogatni neki:

„Tom, Harry vagyok, azonnal fel foglak hívni. Kérlek vedd fel, köszönöm” – szólt az első üzenet.

„Tom, itt Harry megint! Tényleg muszáj lenne beszélnünk. Nem kell bocsánatot kérned tőlünk, megértjük a helyzetedet, de ha a nyilvánossághoz fordulsz, azzal minden csak sokkal rosszabb lesz. Ha szereted Meget és helyre akarod hozni a dolgokat, akkor kérlek hívj fel. Két másik lehetőség van még, de egyik sem az, hogy a médiával beszélj, akik ezt az egész helyzetet teremtették közöttünk. Kérlek hívj fel, hogy beszélni tudjunk. Meg és én nem haragszunk, csak azt szeretnénk, hogy beszéljünk. Köszi” – szólt a második üzenet.

„Ha beszélsz a sajtóval, az csak visszafele sülhet el, higgy nekem Tom. Csak mi tudunk neked segíteni, amit már első napja mondunk neked” – szólt az utolsó nyilvánosságra került üzenet.

Persze, mint azt már tudjuk, Tom nem hallgatott rájuk, és az egész család a darabjaira hullott…

Még több

Sztárhírek