Sosem találod ki, hogy ünnepli meg a szülinapját Erzsébet királynő

Ilyenre még nem volt példa!

Sosem találod ki, hogy ünnepli meg a szülinapját Erzsébet királynő

A hagyományok szerint Erzsébet királynő szülinapja mindig hatalmas ünnepséggel jár, és a királyi család is összegyűlik ilyenkor. Erre most a világjárvány miatt nem kerülhet sort, mindenki az otthonában tölti a karantént. Főleg Erzsébet, aki a koránál fogva a veszélyeztetettek közé tartozik, ezért nem is hagyhatja el a házát.

A People magazinnak korábban egy forrás elárulta, hogy Erzsébet szerint az sem lenne helyénvaló a kialakult helyzetben, hogy fegyveres tisztelgésre sort kerítenének: „nem szeretett volna semmiféle különleges intézkedést, mert jelen körülmények között arra van szükség, hogy az emberek otthon maradjanak. Uralkodása alatt ez az első alkalom, hogy nem lesz tisztelgés.”

Bár a buli a megszokott formájában elmarad, a család mégis „találkozik.” A Daily Mail infói szerint a royalok ugyanis azt tervezik, hogy a Zoomon keresztül köszöntik fel az uralkodónőt. „A személyzet segít a videóchat elindításában, hogy a királynő gyerekei, unokái és dédunokái így tudjanak neki boldog szülinapot kívánni.”

Hát nem cuki?

Még több

Sztárhírek