Úton van Meghan második babája?

Archie-ból hamarosan nagytesó lehet!

Úton van Meghan második babája?

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison tavaly május 6-án született, vagyis hamarosan első szülinapját ünnepli. A royal pár soha nem titkolta, hogy szeretnének neki kistestvért, a terveikben még egy baba szerepel. A legfrissebb hírek alapján pedig elképzelhető, hogy Meghan már várandós is!

A Daily Mail-nek sikerült megszólaltatnia az egyik barátját, akivel nemrég elég sokat beszélgettek a családbővítésről. Az illető – név nélkül – a következőket mondta:

„Meghan viccelődött, hogy Archie-nak kellene egy kicsike haver a kutyáik helyett. Meghan ragyogott, ahogy Archie-ról beszélt. Azt mondta, a kisfiú tele van energiával, és inkább mindig játszana, mint aludna”.

Ha ez el is hangzott az ex-hercegnő szájából, persze még az sem biztosíték, de azért a royal fanoknak van okuk reménykedni. Bár az is igaz, hogy Harry herceg a közelmúltban arról viccelődött, hogy egy gyerek éppen elég neki.

Ráadásul Harry és Meghan nehéz időket élnek a járvány miatt, a herceg teljesen elszakadt a családjától, a pár ugyanis Los Angeles-be költözött, hogy legyen, aki vigyáz Meg anyukájára, Doria Raglandra. Persze ebben a helyzetben sem ülnek tétlenül, néhány napja derült ki, hogy önkéntesnek álltak, rászorulóknak szállítanak ki élelmiszercsomagokat.

Még több

Sztárhírek