A Szex és New York sztárja teljesen kopaszra nyírta a haját

Gyakorlatilag felismerhetetlen lett így Mr Big, aki ezzel a fejjel ügyeletes „jópasi” helyett inkább főgonoszt alakíthatna.

A Szex és New York sztárja teljesen kopaszra nyírta a haját

Bizonyára jobban örülnél annak, ha a Szex és New York kapcsán arról írnánk, hogy a szereplők hamarosan újra összeállnak és folytatják a közös munkát, de sajnos erről – egyelőre legalábbis – szó sincs. Amíg pedig ez nem történik meg, be kell érned azokkal a hírekkel, amikben egyik kedvenc sorozatod színészei szerepelnek. Még akkor is, ha a hír éppenséggel az, hogy tarkopaszra nyírta magát egyikük. Nem kell aggódni, nem Sarah Jessica Parker nyúlt a hajnyírógéphez, hanem Mr Big, pontosabban Chris Noth. De attól még, hogy pasi, az eredmény és a látvány egészen váratlan. Persze tegyük hozzá, hogy Mr Big már erősen benne van a korban a 65 évével, vagyis a látvány talán ezért is lehet megdöbbentő.

A színész egyébként képe mellé azt írta Instagramján: „Úgy döntöttem, karantén idején teljesen felesleges lenne a hajammal bajlódni.” A legtöbb rajongójánk tetszett az eredmény, sőt még Sarah Jessica Parkernek is, aki azt kommentelte fotója alá: „Miért vártál ezzel ennyi ideig???”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I decided dealing with hair was superfluous during these times of quarantine-

Chris Noth (@chrisnothofficial) által megosztott bejegyzés,  

Egyébként nagyon sok pasi, sőt nő is úgy döntött az elmúlt hetekben, hogy kopaszra nyírja magát. Bruce Willis például saját maga nyírta le egyik lánya haját. Aki pedig nem a borotvát, vagy a könnyen elrontható, és emiatt félelmetes frufru-vágást választja, az általában a hajfestéshez nyúl, ezért viszonylag sokan fognak kék vagy rózsaszín hajjal utcára lépni a járvány lecsengése után. (Mi előre szóltunk!

Még több

Sztárhírek